Als je voor jezelf gaat staan

Whoehoooeeee, de eerste drie prachtige vrouwen hebben zich aangemeld voor de volgende Online Zelfliefde Training! Waarvan twee vrouwen voor de VIP-editie!!! Yes! Ik heb echt even een dansje gemaakt en voel me helemaal heppiedepeppie! Dank jullie wel voor jullie vertrouwen!

Ik voel me weer hartstikke lekker en vol vertrouwen. Het is zo fijn als je leeft vanuit je behoeftes, verlangens, grenzen en eigenwaarde. De grap is dat je dan niet geraakt kunt worden als je echt voor jezelf gaat staan. Ik voel vertrouwen dat ik steeds meer zal groeien in mijn bedrijf en daarmee steeds meer in zelfliefde. Misschien heeft het even tijd nodig, maar net als in het groeien in zelfliefde: het is een proces. Tuurlijk blijven er dagen waarop ik geraakt kan worden. Maar niet over mijn online training. Want daar sta ik zo achter. Ik voel dat ik waarde kan geven en dat als je het echt oppakt je leven verandert. Helemaal in tien weken.

Als je mij anderhalf jaar geleden zou vertellen dat dit leven, zoals ik me nu zo vaak voel ook mogelijk is, dan had ik je niet gelooft. En zeven jaar geleden bijvoorbeeld al helemaal niet. En tuurlijk gaat niet iedereen even snel. Ik stond ook niet in een maand waar ik nu sta. Maar het is een reis en een proces waar je in stapt en in zit. Ik kan niet geloven dat degenen die nu meer aan zelfliefde zijn gaan doen, ooit nog terug willen naar helemaal geen zelfliefde. Maar geef jezelf de tijd. Je hebt er jaren over gedaan om jezelf te leren dat je niet goed genoeg bent, dat je jezelf moet wegcijferen. Dus nu mag je ook vanuit zelfliefde jezelf de tijd geven om een nieuwe waarheid te creëren. Om nieuwe helpende verbindingen te maken in jezelf.

Maar heel eerlijk. Als je dit in je eentje blijft doen, dan gaat het behoorlijk langzaam. Het is net zo als in mijn bedrijf. Ik dacht ook: dit doe ik wel even alleen. En dat heb ik wel anderhalf jaar zo gedacht. Maar nu opeens ben ik van de eerste naar de tiende versnelling gegaan. Je kan net als ik zeven jaar doen over van jezelf te gaan houden. Of zoals een aantal vrouwen in één of twee trainingen al groeien als een tierelier. Misschien heb jij er een half jaar voor nodig of nog iets langer. Maar als je de tools hebt en ze toepast dan geloof ik niet dat jij er ook zeven jaar over hoeft te doen.

Vandaag kreeg ik de vraag in een sessie: wat doe jij aan zelfliefde? Ik ben dus de hele dag bezig met zelfliefde. Want het is mijn weg, mijn passie. Voor mij is er geen andere weg meer dan deze. Als ik groots zou dromen dan zou ik een ripple willen creëren waarin we steeds meer onszelf mogen zijn. Niet meer zo in hokjes, moeten, hard werken (als dat niet bij je past) en stijfheid hoeven leven. Maar meer relaxt, meer genieten, meer plezier. Ik weet dat het kan. Want ik leef het op dit moment.

En ik wil een ripple creëren dat een keer chagrijnig zijn, een paar dagen moe, eens lekker boos, hartstikke chagrijnig of ongelooflijk verdrietig gewoon helemaal hartstikke oké is. Omdat het een deel van het leven is. Het is niet iets groots of iets waar we vanaf moeten willen. Het is gewoon onderdeel van de ervaring waarin we leven. Een logisch gevolg van een bepaalde keuze zoals laat naar bed gaan, jezelf wegcijferen, niet goed naar jezelf luisteren.

En natuurlijk de ripple creëren dat je mag gaan kiezen voor je eigen geluk. Dat we veel vaker gelukkig mogen zijn. En dat jouw geluk betekent dat ook jouw geluk een ripple creëert van meer gelukkige mensen zoals jouw partner, kind, vriend of vriendin.

Mijn allerbelangrijkste tip hierin is: leer lief zijn voor jezelf en voor alles van jezelf. Jouw hele pakketje. Laat los wie je denkt te moeten zijn en mag gewoon jij zijn! Lekker gek, lekker verlegen, lekker anders, lekker brutaal.

Ik wil nog een stukje delen over mijn aankomende training. In de training blijf ik werken met weekthema’s omdat je niet van de een op de andere dag iets veranderd hebt. Ook komt er wat herhaling in terug. Maar we beginnen deze keer met het onderzoeken van je patronen en overtuigingen, zodat je weet waar je de andere negen weken in ieder geval aan mag gaan werken, veranderen en ombuigen. Zodat je nieuwe helpende fijne patronen en overtuigingen gaat ontwikkelen waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Waar je je op focust groeit, dus we gaan ons nu heel bewust focussen op wat jij nodig hebt. Datgene dus wat je in de eerste week gaat ontdekken. En we focussen ons de eerste tijd op 1) vertrouwen in jezelf, daarna op 2) (innerlijke) rust en ontspanning en eindigen met 3) veel meer plezier en genieten!

Vertrouwen en rust heb je nodig om nog veel meer te kunnen genieten. Als je eens wist hoeveel vaker jij de slingers zelf kan ophangen, namelijk in ieder nieuw moment heb je weer die keuze! Dit is toch wel mijn laatste grote ontdekking geweest. Waardoor er nog meer fun is in mijn leven.

En vertel eens? Ben jij klaar om aan het roer van jouw leven te gaan staan? De verantwoordelijkheid en de regie te gaan pakken.

Voel jij al een dikke vette ja voor jezelf en dus voor de Online Zelfliefde Training?

Mijn wens? Dat jij en zoveel mogelijk vrouwen de ripples met mij samen gaan verspreiden. Die van meer geluk, blijheid, zelfvertrouwen, rust en mogen kiezen voor jezelf! Dat we met steeds meer vrouwen (en mannen) ontdekken dat niemand anders dan jij jouw geluk en jouw leven creëert en bepaalt. Om vervolgens vanuit dit geluk anderen weer gelukkig te maken.

Ga je mee het leven vieren? Ripples creëren? Als een steen die je in het water gooit en de kringen daarom heen zich steeds verder uitstrekken in het water?

Wil je meer weten over de twee trainingen die 29 mei starten? Stuur een bericht naar info@sigrideggink.nl met JA! of BELLEN! of EVEN ZOOMEN! Dan beantwoord ik je alle vragen!

Heel veel liefs,

Sigrid