Cijfer jezelf niet langer weg

Lieve vrouw

en!

Vertel eens…hoe lang wil jij jezelf nog wegcijferen voor een ander?

Hoe lang wil jij je nog wegcijferen ten koste van je eigen energie en geluk?

Je weet dat er meer uit het leven is te halen. Je weet dat in jou die enthousiaste, positieve, zorgzame, lieve, en ook krachtige vrouw zit, maar het lukt je niet hier bij te komen. Iets haalt dat gevoel steeds weer naar beneden.

Ik weet zoooo goed hoe dit voelt.

Je bent zorgzaam, staat voor je gevoel de hele dag voor de ander klaar, en wat krijg je er voor terug…
Je wil zelf zo graag gelukkig zijn, plezier hebben, je kunnen ontspannen en je voelt dat dit mogelijk is, maar je weet niet hoe.
Je bent een energieke vrouw, staat graag midden in het leven, een echte levensgenieter, alleen is dat op dit moment ook vaak ver te zoeken omdat je regelmatig te moe bent.
Je wil zo graag vertrouwen voelen in jezelf en in het pad wat je bewandelt.
Je ergert je snel aan je partner omdat je vindt dat hij geen rekening met jou houdt.
Je hebt het gevoel dat als jouw partner maar verandert, jouw werk leuker wordt, jij meer energie hebt omdat er iets verandert in jouw situatie – dat dan jouw leven begint. En zo schuif je jouw geluk en plezier voor je uit. Totdat dat moment nooit is gekomen. Totdat het te laat is.

De vraag is wil je overleven of LEVEN. Wil je in gevecht blijven met jezelf. Of samenwerken met je zelf.

Wil je een ingewikkelde relatie met jezelf en met je partner. Of wil je een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met je partner.

Hoe lang nog wil jij je laten regeren door angst, vermoeidheid, negativiteit. Hoe lang wil je jezelf blijven wegcijferen?

Het is tijd voor de belangrijkste beslissing voor jezelf. De beslissing dat het tijd wordt voor jou!

Voel jij diep van binnen dat het klaar is voor jouw eigen geluk. Dat jij jouw verlangens, behoeftes, grenzen en waarde mag leven? Dat je plezier mag hebben, mag genieten? Vanuit rust en vertrouwen?

Dan is dit het moment om voor jezelf te kiezen. Jij mag jezelf op 1 leren gaan zetten. Jij mag weer alles in harmonie en balans zetten in je relatie, thuis, in je baan, in de zorg voor anderen.

Jij mag kiezen voor jouw eigen geluk!

Heb je tot nu toe gedacht dat je dit wel alleen zou kunnen? Maar ben je nog niet zoveel opgeschoten met zelfliefde, eigenwaarde, zelfvertrouwen, ontspannender leven en veel vaker genieten? Dan ben je bij mij op de juiste plek! Ik ben jou voor gegaan. Ik was jou. Misschien wel in het kwadraat. En nu is alles veranderd.

Aankomende vrijdag 29 mei start de volgende Online Zelfliefde Training! In 10 weken maak je een grote verandering door! Jij kan er bij zijn als je je nu aanmeldt.

Er is zoveel mogelijk! Alles is mogelijk zolang jij de regie pakt en er voor gaat! Maar het begint echt bij jou! Stel je nog langer uit of haal je ‘morgen, over een jaar, als ik er klaar voor ben’ naar dit moment toe en begint vrijdag ook voor jou een betere versie van jezelf!

Wil je meedoen aan de VIP-editie? Stuur mij een e-mail!