Ik stop er mee

Ik stop ermee…’

Herken je dat? Dat gevoel alsof het leven je zo vaak tegenwerkt?

Dat je zo je best doet om die leuke, vrolijke vrouw te zijn? Die perfecte werkneemster die het allemaal wel even regelt? De gebalanceerde partner die alles onder controle heeft? De moeder die altijd vrolijk en blij is? De single die zichzelf hartstikke goed redt?

Je doet zo je best, maar het lukt je maar niet. Nou ja, naar de buitenwereld kan je nog aardig doen alsof.

Maar eenmaal thuis of achter die lach…

Afgelopen week…

viel je weer uit tegen je partner. Snauwde je tegen je kinderen. Zat je eenzaam op de bank te bedenken hoe anders het nu had kunnen zijn als je ex je niet zo in de steek had gelaten. Kon je wel door de grond zakken, doordat je je minderwaardig en onzeker begon te voelen bij die ene collega.

Ben je ongelooflijk aan het twijfelen aan zoveel in je leven. Aan je partner, je werk, aan jezelf. Je voelt nog steeds de pijn van vroeger, voelt je vaak niet gezien en een gevoel alsof er niet van je gehouden wordt.

En ’s-avonds in bed voel je je aan de ene kant hartstikke moe, maar lig je toch nog een tijdje wakker omdat die stem in je hoofd maar rondjes blijft draaien over alles wat er mis kan gaan, wat je anders had kunnen doen of zeggen en voel je je weer hartstikke onzeker en niet gelukkig.

Het gekke is dat je al zoveel hebt gedaan aan zelfontwikkeling. Je bent toch al zo gegroeid? Het is nu wel een keer klaar toch? Waarom voelt het dan nog steeds vaak als een innerlijke strijd en onrust? Waarom mag het niet wat vaker gewoon makkelijk gaan en bestaat het leven vooral uit gedoe, druk zijn en overleven.

En dat terwijl je als je met een beetje afstand en eerlijk zou kijken je het heel goed voor elkaar hebt. Je hebt een verantwoordelijke baan, je bent een leuke, spontane, enthousiaste vrouw. Je legt makkelijk contacten, doet (deed) een heleboel toffe dingen en aan de buitenkant kom je over als iemand die weinig te klagen heeft.

Helaas is de werkelijkheid zo anders en heb je eerlijk gezegd geen idee hoe je dit moet veranderen. Voor je gevoel heb je toch echt álles al geprobeerd.

Ik was deze vrouw. Dit is mijn verleden. En die van mijn klanten. Het leven werkte mij tegen voor mijn gevoel. Achteraf was het niet het leven wat mij tegenwerkte. Het bleek ikzelf te zijn die dit deed. Maar ik wist niet beter. Ik deed tenslotte ook maar wat. Mij was niet op school geleerd hoe ik ervoor kon zorgen hoe het leven voor mij werkt. Totdat ik zelfliefde ontdekte. En mijn passie ging volgen; het leven uitpluizen op hoe het voor mij kan werken. Wat een geweldige ontdekkingstocht was en is dat.

Deze ontdekkingstocht waarbij mijn leven totaal is veranderd deelde ik in mijn zelfliefde training. Iets waar ik vol enthousiasme aan begon.

Maar nu stop ik er mee. Het klopt niet meer. De vorm klopt niet meer voor mij. Zelfliefde is een levensstijl. Een totale verandering van leven. De training ging van 10 weken, naar 17 weken, naar zeven maanden. Maar het voelde niet 100% oke.

Wat ik de afgelopen week steeds sterker begon te voelen in mijn eigen groeipad is dat het niet meer over mij gaat. Ik wil niet meer dat het over mij gaat. En nu denk je vast ‘he, maar je leert mij toch in zelfliefde dat het allemaal over mij gaat?’. En dat klopt. Maar jij zit nog op een plek, waarbij jij denkt dat het over de ander gaat. In jouw beleving ben je nu ongelukkig door je baan, je partner of juist geen partner, voel je je schuldig of schaam je je voor de buitenwereld. Dus jij mag eerst nog leren dat alles over jou gaat. Dat je in alles je binnenwereld ziet. En dat je je binnenwereld eerst hebt te veranderen, voordat je je buitenwereld positief gaat ervaren.

En als je helemaal bent uitgekomen bij jou, dan mag je er uiteindelijk achter komen dat het niet over jou gaat, maar ook niet over de ander. Wat een bevrijding is dat. Dan ontdek je dat niks persoonlijk is. Dat je je gedachten en jezelf niet meer zo serieus hoeft te nemen. Dat je nu gelukkig mag zijn en er alleen maar dit moment is waar vaak niet zoveel zorgen zijn. En dat je gewoon kan bijsturen in ieder moment. Niet pas als…

Maar kan je deze verandering maken in een week? Nee. Kan je deze verandering maken in een maand? Nee, ook niet. Ook niet in een half jaar. Zelfliefde is zoveel omvattend, een totale verandering van zijn en doen. En waar je nu staat daar heb je al een leven tot aan nu over gedaan. Om dat te veranderen… dat doe je niet zomaar.

Daarom heb ik nu iets heel gaafs waar ik super enthousiast over ben, 1000% achtersta en waarover ik je alvast wil informeren. Mijn allernieuwste programma ‘Mijn Zelfliefde Jaar’. Vanaf nu stap je in in jouw Zelfliefde Jaar 2020/2021. Je stapt in de zelfliefde Express. Het jaar waarin alles verandert omdat je gaat kiezen voor jou! Omdat jij besluit jezelf belangrijk te maken en serieus gaat nemen. Een jaar waarin jij aan het roer gaat staan.

Er is geen weg meer terug, anders dan te gaan voor verandering naar een gelukkig leven, zelfvertrouwen en eindelijk die rust waar je al zo lang naar zoekt. Stapje voor stapje. Een jaar lang. Een overgangsjaar van je oude leven waarin vooral gedoe, hard werken en overleven de boventoon voerde naar gelukkig zijn en de tools hebben om het leven voor je te laten werken.

Mijn website gaat ook niet meer verder onder mijn naam, maar onder www.zelfliefdejaar.nl, maar dit is nog in ontwikkeling.

Ik kan me zo goed voorstellen dat dit je overvalt. Een jaar lang Zelfliefde? Kan ik dit overzien? Is dit echt iets voor mij? Wees gerust, ik ga je er nog veel meer over delen. Over wat mijn methode inhoudt. Gratis webinars. Betaalde korte trainingen zodat je kan kennismaken met mijn visie op zelfliefde. Je kan ook een kwartaal volgen om vanuit daar door te gaan of met korting je gelijk inschrijven voor een heel jaar. Hoeveel leuker kan het worden dan een jaar bezig te zijn met het creëren van een nieuw leven. Jouw lievelingsleven. Een zelfliefde leven. Een leven waarin je het jezelf gaat gunnen om gelukkig te zijn, te mogen genieten en je gaat focussen op alles wat wel goed gaat.

Het is natuurlijk niet alleen maar lol en plezier, want je wordt ook uitgedaagd. Daar moet je klaar voor zijn. Want ik vraag je echt te veranderen en niet langer meer de verantwoordelijkheid buiten jezelf te leggen. Ik kijk er dan ook echt naar uit om met vrouwen samen te werken die hier ook helemaal enthousiast van worden. Nu denk je natuurlijk ‘maar ik ben al zo druk’. Dan is het juist iets voor jou!

De vrouwen die zich al hebben aangemeld voor de training starten hier vrijdag al mee. Mocht je toch ook nog willen instappen aankomende vrijdag dan kan dat nog voor de huidige prijs. Maar in de toekomst gaat deze zeker omhoog! Omdat ik nu pas met deze verandering kom wil ik niet opeens de prijs op het allerlaatste moment veranderen.

Wil je graag eerst nog meer weten hierover? Ben je er nog niet helemaal klaar voor? Houd mijn Instagram, deze inspiratie boost of de Facebook Community in de gaten. Natuurlijk blijf ik nog steeds delen over zelfliefde. Juist! Ik wil jou inspireren om ook die reis te gaan maken. Start nu al! Ook al doe je nog helemaal niet mee. Je bent het waard om gelukkig te zijn, om van te houden en om blij met jezelf te zijn!

Gisteravond (tijdens dit schrijven) had ik nog een geweldige live sessie met tien vrouwen van mijn training. Ik was natuurlijk benieuwd waar iedereen nu staat. Wauw, wat een groei maken zij door. Soms met vallen en opstaan, maar altijd weer met meer inzicht en daar achteraan een groeispurt. Ik ben er nog helemaal hyper van. Zelfliefde werkt zo snel. Het werkt gelijk als je het inzet. Ook deze keer hoorde ik het weer ‘ik ben al naar verschillende psychologen en coaches geweest, maar deze training (dit programma) zorgt pas echt voor die verandering, waardoor ik me veel beter voel. Ik dacht altijd dat het door mijn partner kwam, dat ik niet gelukkig was, maar dat klopt helemaal niet. En omdat ik je mag mailen met vragen help je me als ik weer eens in drama schiet.

Wil je meer weten over ‘Mijn Zelfliefde Jaar’ stuur dan een JAAAA, dan vertel ik je er alvast meer over.

Veel liefs,

Sigrid