Mijn allerbelangrijkste boodschap aan jou

Mijn ALLERBELANGRIJKSTE boodschap aan JOU!

Lieve jij,

Ik heb een belangrijke boodschap voor jou. Ik wil graag dat als je dit voelt als waarheid voor jou, dat je dit echt goed tot je door laat dringen.

Ik wil dat jij beseft dat jij het centrum bent van jouw universum, van jouw waarheid, van jouw belevingswereld. Jouw leven ontstaat vanuit jou. Hier is niks zweverigs aan, geloof me het is gewoon een feit.

Ga eens ergens staan en draai rond. Dat wat jij nu ziet is jouw onbewuste creatie. Kijk eens rond in jouw gedachtenwereld. Wat jij nu ziet aan positiviteit of negativiteit is jouw creatie. Jij bent altijd het centrale punt. Dus jij ziet jou en jouw creatie.

Maar wat jij ziet wordt bepaald door wat jij gelooft over jezelf, hoe jij denkt over jezelf, hoe liefdevol (of juist niet) jij bent voor jezelf, door de keuzes die je vanuit dit geloof en overtuigingen onbewust maakt voor jezelf. JOUW BINNENWERELD BEPAALT JOUW BUITENWERELD.

Eigenlijk weet je het dondersgoed; die dagen dat je je goed voelt, dan ziet jouw leven er heel anders uit, dan op dagen dat je je slecht voelt.

Ik geloof er in dat als je vermoeid bent, niet naar jezelf luistert, niet lief bent voor jezelf en over je grenzen heen gaat; dan produceert jouw lichaam negatieve gedachtes en gevoelens, dan zijn anderen teveel, dan ben je snel geïrriteerd, geraakt, verzand je in verhalen van vroeger, een vorig leven, drama, ruzies, boosheid, niet goed genoeg zijn.

Als je fit bent, dus goed voor jezelf zorgt, goed naar jezelf luistert, lief bent voor jezelf, vaker voor jezelf kiest; dan produceert jouw lichaam positieve gedachtes en gevoelens en gedragen. Dan zie je opeens de zon schijnen. Creativiteit gaat stromen. Ideeën komen vanzelf. Je bent een leukere vrouw of man voor je partner, voor je kinderen voor je collega’s, alles gaat in flow, dan geef je echte liefde aan anderen, dan kan je er echt zijn voor anderen.

Dus jouw ALLER ALLER ALLER ALLERBELANGRIJKSTE taak is simpelweg f*cking goed zijn voor jezelf zijn in dit moment. Een liefdevolle relatie met jezelf opbouwen. En daarom geloof ik zo ongelooflijk in zelfliefde. Zelfliefde is de basis voor alles. Het is hét basis-ingrediënt voor een gelukkig leven. Vanuit deze basis kan je ontdekken wat echt belangrijk is voor jou.

Dus wat mij betreft is in de basis het leven niet veel ingewikkelder dan super goed voor jezelf gaan zorgen, liefdevol met jezelf omgaan, er voor jezelf zijn, van jezelf houden. En de rest ontvouwt zich vanzelf.

Dit is waar ik voor sta. Terug naar de eenvoud van het leven. De ‘logica’ leren zien van jouw acties en de gevolgen daarvan. Ga je laat naar bed, vaak over je grenzen heen, dan is een logisch gevolg dat jij niet lekker in je vel gaat zitten, waardoor je steeds meer negativiteit ervaart. Blijf jij streng en afwijzend met jezelf communiceren, dan heb je een ander nodig om leuk genoeg te zijn, cijfer jij jezelf weg, ga jij over je grens heen, komt niet lekker in je vel te zitten waardoor je vervolgens in die negatieve gevoelens, emoties en gedragingen blijft hangen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Wil je gaan voor hoge pieken en diepe dalen omdat je houdt van grootsheid en dramatiek dan is mijn training niks voor jou. Wil je gewoon veel vaker gelukkiger zijn, leren genieten van alles wat zich nu aandient, het leven vieren en een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met jouw partner opbouwen dan is mijn training echt iets voor jou!

Want in mijn training werken we tien weken lang aan zelfliefde, voor jezelf zorgen, jouw leven vieren, jouw binnenwereld veranderen waardoor jij een nieuwe creatie ziet in jouw buitenwereld en in jouw gedachten. Je leert jezelf op nummer 1 zetten. Je leert gelukkig te zijn, maar net zo goed om ongelukkig te mogen zijn, dus oké zijn met verdriet omdat dat een logisch gevolg is van iemand of iets missen. Of oké te zijn met irritatie omdat je gewoon weet dat je moe bent. Je leert van jezelf te houden en hoe je liefdevol kunt omgaan met jezelf. Je leert zoveel meer!

Deze boodschap zag ik opeens heel helder voor me vanochtend en wil ik je meegeven! Waarbij ik me bedacht dat deze boodschap juist nu heel goed uitkomt, want laat ik nu net vandaag starten met de Online Zelfliefde Training.

Aanmelden kan alleen vandaag nog tot 19:00 uur.

Meld je hier aan voor de Online Zelfliefde Training voor iedere dag een inzicht over hoe je bovenstaand in de praktijk brengt en een bijbehorende opdracht. Plus een gratis 30 minuten gesprekken waarin we jouw persoonlijke doelen vaststellen (nu nog voor maar 197 euro).

IK MELD ME AAN.

Wil je knallen als een malle, ben je geïnspireerd? Kies dan voor de VIP-editie. Want hierbij krijg je EXTRA: vijf gratis coach-gesprekken van 30 minuten (waarde 400 euro). Deel je met inspirerende vrouwen in de Facebook Community. Beantwoord ik al jouw vragen als je vastloopt. En doe je het samen in plaats van alleen (nu nog voor de spotgoedkope instap prijs van 347 euro).

Stuur me een email via info@sigrideggink.nl.