Nee zeggen is toch best lastig

Hoe is het met jou? Heb jij nog leuke plannen voor deze gekke vakantie periode? Wij gaandit jaar, net als voorgaande jaren, een aantal maanden reizen met de zeilboot van mijn vriend. Helaas starten we dit jaar niet met Oerol. Een festival op Terschelling. Hier hebben mijn vriend en ik elkaar leren kennen.

Ik zat nog middenin mijn liefdesverdriet hoge pieken en diepe dalenfase. En stond niet echt ergens voor open. Ik stond te sjansen met Jan en Alleman. Totdat ik wat later op de avond mijn vriend tegenkwam. Een half jaar later swipten we elkaar naar rechts op Tinder.

Vakantie
Over de vakantie. We hebben nog geen idee waar we heen gaan. Stiekem vind ik dat wel leuk. Gewoon de vrijheid tegemoet. Waarbij we in Antwerpen kunnen aankomen, maar ook ergens in Zweden bijvoorbeeld. Dit jaar run ik mijn bedrijf zoals ik dat in mijn verlangens heb gevisualiseerd. Een vrij leven waarbij ik mijn werk vanuit de hele wereld kan doen.

Yes!​
Hoe leuk! Ik heb weer een aanmelding voor de Online Training! Van weer zo’n leuke vrouw die al eerder heeft meegedaan en waarmee ik ook gesproken heb in een gratis 1-op-1 sessie. Over de gratis 1-op-1 sessies kom ik aan het eind van dit bericht terug. 🙂

Nee zeggen​ en voor jezelf kiezen
Wat mij iedere keer weer opvalt in de gesprekken die ik met jullie heb is dat ’nee’ zeggen en voor jezelf kiezen echt wel een ding is. Het is en lijkt veel makkelijker om jezelf en je eigen behoeftes en verlangens opzij te zetten, vind je ook niet? En weet je, ik vind het ook echt nog wel eens lastig om echt voor mezelf te kiezen en nee te zeggen.

Een van jullie noemde het al: ‘ik pak mijn yoga-moment wel als hij in slaap is gevallen voor de tv.’ En ook ik ga lekker even liggen als mijn vriend buiten de deur is. 🙂 Soms voel ik echt het verlangen voor een me-time-moment, om nee te zeggen tegen wat er nog ligt te wachten op mij, en dan negeer ik dat toch omdat ik het raar vind naar mijn vriend toe bijvoorbeeld. Ik ben dus ook niet altijd even stoer hoor. Maar het is echt zó belangrijk om vaker voor jezelf te kiezen en nee te zeggen. Te doen wat goed is voor jou. Hoe vaker je dit doet hoe beter je je gaat voelen. Hier gaan we natuurlijk mee aan de slag tijdens de Online Zelfliefde Training! En ik doe lekker mee, want dit kan je nooit genoeg oefenen! En zo gaan we ook aan de slag met je verlangens visualiseren. Want … waar je je op focust groeit!

Zeg ik ook wel eens ‘Nee’ tegen vrouwen die mee willen doen aan de Online Zelfliefde Training? Ja zeker doe ik dat. Als jij vraagt of je past binnen het VIP-programma of als jij vraagt of mijn Online Zelfliefde Training iets voor jou is kan het zijn dat ik nee zeg. Want nee, het gaat bij mij nietzoveel mogelijk klanten. Nee, het gaat mij over jou zo goed mogelijk willen helpen. En als ik dat denk te kunnen dan zeg ik natuurlijk JA! Dit is echt iets voor jou! Maar misschien is er wel iemand anders die jou veel beter kan helpen.

Afhankelijk van waar jij staat is mijn training iets voor jou. Want je hebt echt de regie te willen nemen over jouw leven. Je moet echt klaar zijn met jezelf en hoe het tot nu toe is gegaan. Je voelt diep van binnen, zoals ik dat ooit gevoeld heb; dit kan ook anders. Er is een stemmetje in jou dat dit nu leest en weet en herkent ‘ik weet dat het anders kan. Ik weet dat er nog veel meer uit mijn leven te halen is.’

Ik zeg natuurlijk geen Nee om jou af te wijzen. Of omdat ik jou niet goed genoeg vind. Wees gerust! Iedere keer zit er namelijk een prachtvrouw tegenover mij! Iedere keer zie ik een mooie krachtige prachtige vrouw voor me zitten in de sessies. De vraag is alleen, ben jij bereid om dit ook te willen gaan zien? Ben jij bereid om jouw eigen spiegels aan te kijken en iets moois van je leven te gaan maken.

Het VIP-programma​
Het VIP-programma is voor vrouwen die er echt klaar voor zijn. Die zich 100% willen inzetten. Een commitment aan willen gaan omdat ze net als ik graag grotere stappen willen zetten. Je wil graag delen met andere vrouwen. Je wil deze commitment ook delen in de drie Zoom-sessies die aan het programma zijn toegevoegd. De VIP-editie krijgt steeds meer vorm. Mede dankzij jullie input. In de eerste zoom-sessie delen we met elkaar waarin we willen groeien. Op de helft deel je waar je staat en aan het eind deel je je uiteindelijke groei. En natuurlijk mag je vragen stellen. Maar wees gerust: vrijheid staat voor mij ergens helemaal bovenin als mijn belangrijkste waarde; dus het is heel belangrijk voor mij dat je die vrijheid blijft voelen. Dus je blijft vrij in welk deel jij wil doen, meepakken en bij aanwezigwil zijn. Het is jouw journey!

Eigenlijk zit er nu zoveel in het VIP-programma, dat mijn coach mij ietwat scheef aan begint te kijken en toch wel benadrukt dat het goed is de volgende keer de investering voor dit programma te verhogen. Maar dat gebeurt natuurlijk pas als ik het zo voel. Ben je nu nog niet klaar voor de VIP-editie, dan ben je dat vast wel na de Online Zelfliefde Training. Ik beloof je dat je dan mag doorstromen voor de huidige prijs.


De Online Zelfliefde Training is sowieso waardevol.Ook als je niet het VIP-programma volgt. Tien weken bezig zijn met zelfliefde. Wat een heerlijke zomer wordt dat!​​

Gratis 1-op-1 sessie​
Terugkomend op de gratis 1-op-1 sessies: ik geef voor het einde van deze maand nog 1 plek weg voor een gratis gesprek van 45 minuten. Stuur een JA! naar info@sigrideggink.nl als je hier kans op wil maken.

Een super fijn zelfliefde weekend toe gewenst! Ga jij nog wat leuks doen?

Heel veel liefs,

Sigrid