Deze aanbieding geldt

uren
minuten
secondes

Bedankt

voor het downloaden van mijn e-book

Wacht nog even…

Voor je weggaat.

Ik heb nog iets bijzonders voor je.
Een eenmalig waardevol uniek aanbod voor de tien-daagse online ZELFLIEFDE training speciaal voor gevoelige vrouwen die verlangen naar een liefdevolle relatie met zichzelf als met hun (toekomstige) partner. Een echte kickstart in Zelfliefde!

Nu van 49,- voor 25,00

Wil jij jezelf gelijk al een cadeau geven vanuit liefde voor jezelf? Start dan nu met jouw Zelfliefde Reis!

Door een e-book is tenslotte nog nooit iemand van de een op de andere dag van zichzelf gaan houden.

Omdat je mijn e-book hebt aangevraagd, weet ik dat iets in jou klaar is met zelfafwijzing, perfectionisme, jezelf wegcijferen, ongelukkig zijn, een lage energie hebben, de onrust die jij ervaart van binnen.

Ik leer jou hoe je van jezelf kan gaan houden waardoor je liefde voor jezelf ervaart, hoe je gelukkig kunt zijn, je energie verbeterd, innerlijke rust ervaart en meer ontspanning ervaart.

Een online zelfliefde training

Neem nu de eerste stap naar een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met jouw (toekomstige) partner.

Wat anderen zeggen over mijn programma's

Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de ‘simpele’ truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

Lisette

Wieteke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

Eerste kennismaking met zelfliefde?

Is dit jouw eerste kennismaking met Zelfliefde? Wil jij de eerste stappen maken in de wereld van zelfliefde? Omdat je graag een fijne liefdevolle relatie met jezelf als met jouw (toekomstige) partner wil? 

Laat mij jou leren om echt van jezelf te houden, zodat je niet langer de liefde, waardering en bevestiging uit je buitenwereld nodig hebt. Ik leer jou om jezelf goed genoeg te vinden en zelfliefde, en dus jezelf, top prioriteit te maken.

In deze online training start jouw zelfliefde reis. Deze korte instaptraining 
Mijn Zelfliefde Reis Start hier heeft al vele vrouwen geïnspireerd om zelf met zelfliefde aan de slag te kunnen gaan!

– Ben jij die zorgzame gevoelige enthousiaste vrouw? Voel je de ander zo goed aan? Waardoor je vooral klaarstaat voor de ander en niet voor jezelf? Stel je de ander niet graag teleur?

– Herken je dat gevoel van onzekerheid, er niet mogen zijn, niet belangrijk zijn, waardoor je vaak niet goed genoeg voelt in contact met een man? Je ervaart hierdoor veel onrust, afwijzing en misschien zelfs jaloezie?

– Heb jij moeite met tijd voor jezelf vrij maken, ervaar je geen ruimte voor jezelf? Die heerlijke wandelingen of bijkletsen met een vriendin schieten er veel te vaak bij in? Ondertussen voel je moe en teleurgesteld? 

– Vind je het moeilijk om je grens aan te geven, omdat je graag aardig gevonden wil worden en conflicten vermijdt? Hierdoor voel je je vaak moe, snel geïrriteerd? Is dit ook een reden dat je relaties best ingewikkeld vindt?

– Hangt jouw geluk meestal af van anderen of iets buiten jou? Je werk? Je collega’s? Hoe je vriend of je vriendinnen tegen je doen? Ben je aan het wachten op morgen, op die nieuwe baan op het juiste moment om te veranderen en gelukkig te kunnen zijn?

DAN IS DEZE ZELFLIEFDE TRAINING ZEKER IETS VOOR JOU!

Praktische informatie

Je kan de training elk moment starten
10 Dagen lang staat er elke dag een opdracht voor je klaar
De training kan je volgen via e-mail
Max 15 minuten per dag van je tijd

Eenmalig €25,- ex btw

Doe je mee?