Gratis Masterclass

Doe je mee?

‘Dat jij zo onzeker bent, daar kan ik echt niks mee’. De woorden van mijn ex. Een reden waardoor het niet goed ging tussen ons. Want wat had ik het lastig in relaties. En niet alleen in relaties. Ik had het vooral ingewikkeld met mezelf. 

Zo cijferde ik mezelf teveel weg. Als een ander maar gelukkig was. 

Ik was erg gericht om mijn buitenwereld. Vind de ander mij wel leuk? Vind mijn vriend mij wel leuk en goed genoeg. Ik twijfelde aan van alles. Voelde me snel afgewezen en minderwaardig. 

Wat was ik vaak moe, had ik vaak kritiek op mezelf en wat voelde ik me onrustig en niet gelukkig. 

Totdat … ik zelfliefde ontdekte. Totdat ik ging werken aan een liefdevolle relatie met mezelf en daarmee met mijn – jawel nieuwe partner – waar ik het nu hartstikke leuk mee heb. 

Wil je alles weten over Zelfliefde, hoe je hier mee kan starten en hoe het alles voor jou verandert? Meld je dan nu hieronder aan voor de Masterclass Zelfliefde! 

Ik wil mee doen

Wat je leert tijdens deze gratis masterclass

Anderen gingen jou voor

-Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de ‘simpele’ truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

-Lisette

-Wieteke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

Wil jij ook ​

Deze Masterclass is geheel gratis.