Welkom bij dé gratis zelfliefde challenge

I AM READY TO LOVE MYSELF

Start: 1 september

Doe je mee?

  • Heb jij het gevoel dat je vooral andermans leven leeft en niet dat van jezelf? 
  • Is het pas tijd voor jouw geluk als je je ToDo-lijsten en de boel op orde hebt en komt dat moment maar niet, omdat je altijd maar druk bent?
  • Voel je je wel erg vaak ongelukkig, moe, overprikkeld, niet gezien omdat er geen tijd is voor jezelf?
  • Ben je vooral heel veel bezig met anderen? Zorgen, je verantwoordelijk voelen, gelukkig maken, heel hard je best doen en ben je jezelf hierin vergeten?
  • Voelt het alsof jij overal alleen voor staat, anderen over je grenzen heen gaan en niemand rekening houdt met jou?
  • Ben je streng en kritisch naar jezelf, mag je geen fouten maken en moet alles perfect gaan?
  • Vind je relaties behoorlijk ingewikkeld, voel je je snel minderwaardig, onzeker, erger je je snel en kan iemand je makkelijk in de steek laten? 
  • Kan deze lijst van waar jij tegenaan loopt nog wel even doorgaan?

 

Dan heb ik iets heel tofs voor jou! Iets wat je zeker weten gaat helpen naar een gelukkig leven en een liefdevolle relatie met jezelf! 

Doe mee met de Zelfliefde Liefde Challenge:

I AM READY TO LOVE MYSELF! 

YES! Ik wil mee doen! Count me in!

Wat je leert tijdens de gratis Zelfliefde Challenge!

Anderen gingen jou voor

-Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de ‘simpele’ truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

-Lisette

-Wieteke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

Wil jij ook ​

De Zelfliefde Challenge is geheel gratis.