Zellfiefde coachgesprek

Wil jij je niet langer wegcijferen en zo onzeker voelen?

En serieus aan de slag met een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met jouw (toekomstige) partner? 

Dan is investeren in de vorm van tijd, geld en energie onvermijdelijk om echt te kunnen groeien.

Investeren in mijzelf in tijd, liefde, geld en energie heeft er voor gezorgd dat ik nu gelukkig ben, blij ben met mezelf en met mijn relatie. En dat is echt héél anders geweest. 

Ben jij het ook zat om zo in gevecht te zijn met je zelf? Je vaak afgewezen en niet goed genoeg te voelen? Onzeker? En jezelf weg te cijferen? En wil je nu echt actie ondernemen zodat je flink kunt groeien?

Meld je dan aan voor een gratis 1-op-1 zelfliefde coachgesprek t.w.v. € 147,-

Uit alle aanmeldingen selecteer ik twee keer per maand 2 vrouwen die echt serieus en gemotiveerd zijn om een liefdevolle relatie met zichzelf op te willen bouwen. Die klaar zijn met hoe het nu gaat, en voor wie het tijd is om zich weer gelukkig en in balans te voelen.

Tijdens dit gesprek nemen we door waar jij vastloopt en ik denk met je mee over welke stappen je het beste kan zetten om weer blij met jezelf te kunnen zijn.

Anderen gingen jou voor

-Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de ‘simpele’ truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

-Lisette

-Wieteke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt!