Zelfliefde e-book

Zeven waardevolle tips voor een liefdevolle relatie met jezelf. Start hier jouw zelfliefde reis.

NU GRATIS!

WIL JIJ VANAF NU EEN LIEFDEVOLLE RELATIE MET JEZELF EN DAARMEE MET JE (TOEKOMSTIGE) PARTNER?

WIL JIJ MEER ZELFVERTROUWEN, ZELFLIEFDE, RUST, VRIJHEID EN PLEZIER ERVAREN?  

DOWNLOAD GELIJK NU MIJN E-BOOK!

Sigrid - Zelfliefde Jaar

Mijn naam is Sigrid

Ik ben een zorgzame enthousiaste vrouw die anderen goed aanvoelt. Ik sta graag klaar voor de ander en stel niet graag teleur. Natuurlijk ging dit ten koste van mezelf. 

Ik voelde me vaak onzeker, niet goed genoeg, vond mezelf niet belangrijk en stond niet graag op de voorgrond. Dit creëerde veel onrust in mij. 

Ik word graag aardig gevonden en het liefst vermijd ik conflicten. Hierdoor was het lastig nee zeggen voor mij en te kiezen voor mijn eigen behoeftes, tijd en verlangens. Dit uitte zich in vermoeidheid, een lage energie en ik zat vaak niet goed in mijn vel. 

Eigenlijk wachtte ik op het moment totdat ik me beter zou voelen, tot ik een betere versie van mezelf werd; mijn baan opgezegd, mijn vriend moest veranderen, mensen moesten niet niet zo over mijn grens heen gaan, nog een training, opleiding, workshop. Maar ik ging me niet veel beter voelen. 

Totdat ik er achter kwam dat niet mijn buitenwereld moest veranderen, maar ikzelf. En dat alleen ik er voor kan zorgen dat ik me beter zou gaan voelen.

Een jarenlange zoektocht naar zelfliefde en zelfvertrouwen volgde. Drie verschillende coach-opleidingen, professionele coaches, tientallen geweldige (online) trainingen, workshops, boeken & podcasts, etc. 

Tot afgelopen jaar. Tijdens en na een lange reis van vier maanden volgden de inzichten en lessen zich in sneltempo achter elkaar op. Ik voelde en ervoer hoe de puzzelstukjes in elkaar vielen. Hoe ik iedere dag me beter ging voelen. Zelfliefde bleek de belangrijkste sleutel te zijn.

Nu is alles anders. Ik sta met een glimlach en ontspannen op. En ben blij en tevreden met wie ik ben. Ik ervaar vaak een fijne hoge energie. Ik geniet dagelijks van mijn vriend, zijn dochter en van mijn leven. En ga met een glimlach weer naar bed. 

Het leven is zo bijzonder en kan zo mooi en wonderlijk voor je werken. Wil jij dat ook? In mijn gratis e-book deel ik een aantal van mijn belangrijkste inzichten met jou! 

Anderen gingen jou voor

Wil jij ook?

Download gelijk mijn gratis e-book!