Mijn referenties

Anderen gingen jou voor

Marieke

Wat was jouw grootste probleem toen je bij me kwam?
Onzekerheid en ik maakte vaak van een mug een olifant…

Wat is de grootste winst van onze samenwerking? Wat is het verschil tussen toen en nu?
Doordat ik élke dag aan zelfliefde doe, mezelf onderdompelen in een zelfliefde bad, liefde naar mn moeder in de hemel sturen, mijn relatie met mijn partner onderdompelen in liefde en verbinding maken met mezelf, heb ik veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ik sta sterker in mijn relatie. Ik vind mezelf leuk en goed genoeg zoals ik ben. Doordat ik heb geleerd om uit de slachtofferrol te stappen en in mn volwassenheid te stappen, maak ik veel minder drama dan voorheen. Ik heb geleerd goed voor mezelf te zorgen, mild te zijn voor mezelf en mn grenzen aan te geven. Ik heb geleerd te stoppen met pleasen. Hierdoor ben ik een leuker persoon geworden, voor mezelf en voor mn partner. Ik heb mijn binnenwereld veranderd, waardoor mijn buitenwereld vanzelf mee veranderde. En als ik een keer toch een mindere dag heb, leer ik hiermee te zijn in plaats van er tegen te vechten. Hoe minder weerstand, hoe eerder het overgaat…

 

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Wat was je grootste probleem toen je bij me kwam?
Ik had vooral last van twijfels, over van alles! Mijn relatie, mijn baan, contact met mijn vriendinnen. Mijn vriend kon weinig goed doen, mijn baan was suf en gaf weinig energie, mijn vriendinnen deden alles véél beter dan ik en ik kon écht doemdenken, had te weinig zelfwaardering en dus zelfliefde!


Wat is de grootste winst van onze samenwerking? Wat is je grootste win? Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
Mijn grootste winst is dat ik mijn en vriend nu veel opener communiceren en ik óók naar mijn eigen aandeel kan kijken en minder snel in drama schiet, en als dat al het geval is, dan duurt het veel minder lang! Dus veel meer gelijkwaardigheid ipv wijzen naar die ander ‘als jij maar dit, als jij maar dat etc. Wat mijn werk betreft, ik heb een nieuwe baan gevonden! Daar waar de sfeer goed voelt en mensen een hart voor de zaak hebben, daar waar positieve energie is!! Ook kan ik veel beter bij mijzelf blijven en denken, hier hoef ik niets mee, dit is van jou en geef daarbij meer mijn grens aan.


Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?
Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de ‘simpele’ truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

Lisette

Wieteke

 

Wat was jouw grootste probleem toen je bij me kwam?
Ik had veel last van buien, chagrijnige buien en daar werd mijn omgeving de dupe van! Ook voelde ik me vaak onzeker, overheerste een gevoel dat mensen mij op enig moment in de steek gingen laten. 

Wat is de grootste winst van onze samenwerking? Wat is het verschil tussen toen en nu?
Grootste winst en belangrijkste inzicht is dat alle gedachten, gevoelens en gedragingen een reflectie zijn van mijn binnenwereld! De goede en dus ook de verkeerde!! Zo’n eye-opener!! 

Zodra ik me weer onzeker, slecht, chagrijnig, vol verwachting van liefkozing van de ander voel, heb ik zelf iets te doen!! Het grootste verschil is dat ik bijna niks meer buiten mezelf zoek!! Hiervoor zocht ik steeds in mijn omgeving. Mensen moesten rekening met me houden, mij bevestiging geven enz.. nu zoek ik dat in mezelf! 

Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?
Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

Grootste probleem
In het najaar van 2019 was ik op zoek naar “iets” om mij beter te voelen en dan vooral in mijn huwelijk. Ik kwam uit een moeilijke periode en had het gevoel  geleefd en geclaimd te worden waardoor ik een steeds groter wordende behoefte aan meer ruimte voor mijzelf kreeg.

Dit riep zoveel weerstand op dat het huwelijk begon te wankelen. Relatietherapie; een time-out, maakten uiteindelijk geen verschil  Om de relatie te redden had ik toen zoiets van:  dan moet ik nu maar vooral voor mijzelf gaan zorgen en mijzelf gelukkig maken. Als hij niet wil of kan veranderen dan ga ik veranderen en hopelijk beweegt hij dan mee waardoor het beter gaat.

Toen kwam ik op Facebook de zelfliefde challenge van Sigrid tegen… Eerst de gratis versie van 10 dagen meegedaan en dat voelde goed. Sigrid is zo lekker down-to-earth en laat lekker zichzelf zien en is zeker niet een zweverige coach. Dit sprak mij erg aan. Daarna besloten in mijzelf te investeren en de vervolg-challenge mee te doen. Omdat ik merkte dat mij dit enorm helpt ben ik doorgegaan met het volgen van de coaching door Sigrid. En nu zelfs in de VIP challenge met een persoonlijke coaching! En straks weer door met de 17 weken zelfliefde!!

Grootste winst
Wat ik van Sigrid geleerd heb: mijn energie bij mijzelf houden en niet steeds aan een ander geven, lieve dingen tegen jezelf zeggen, slechte dagen/momenten mogen er ook zijn, wees dankbaar voor wat er is, neem bewust rustmomenten, je reacties worden vaak bepaald door hoe je je voelt, ben je moe of niet.

Verder dat je de ander ook met zijn gedoetjes mag laten en niet alles hoeft op te lossen.

Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel en voel me krachtiger en geef makkelijker mijn grenzen aan. Ik ben nu duidelijker naar mijn man toe en het maakt dat onze relatie weer wat lichter is geworden. Ik ben ook niet meer bang om mijn mening te zeggen en ook niet meer bang dat als de relatie het niet zou redden om alleen verder te gaan. Ook op mijn werk merk ik dat ik duidelijker voor mijn mening uit kom.

Waarom zelfliefde coaching door Sigrid?
Waarom zou iedereen van zichzelf moeten houden? Gewoon omdat dat het mooiste is dat er is! Zo belangrijk om je goed te voelen, voor jezelf, voor je omgeving, en ik denk zelfs voor je geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Wil je van jezelf houden en zoek je een super enthousiaste maar nuchtere coach die je veel kan leren? Investeer in jezelf en doe mee met de zelfliefde-lessen van Sigrid!!

Jelly

Marieke

 

Wat was je grootste probleem toen je bij me kwam?
Haha die moest ik weer even opzoeken… Ik ben al zoveel stappen verder dat ik de reden niet meer precies wist 😉

De reden waarom ik in de eerste instantie mee ging doen met de training is de volgende: Mijn relaties (werk, vrienden, liefde) beginnen altijd gelijkwaardig en enthousiast. Maar ergens in de loop van de tijd komt er een kentering, waardoor ik me minderwaardig/afhankelijk ga voelen/gedragen. Ik word dan onzeker over wat de ander van me denkt, ik ga pleasen, extra mijn best doen of word jaloers, waardoor de relatie juist minder warm/close/puur wordt. En dat wilde ik niet meer!

 

Wat is de grootste winst van onze samenwerking? Wat is je grootste win? Wat is het grootste verschil tussen toen en nu?
Ik kan veel beter ‘bij mezelf’ blijven. Ik accepteer hoe ik me voel op sommige momenten, zonder er een oordeel aan te hangen. Ik hou de energie meer bij mezelf, zodat ik het minderwaardige/onzekere gevoel los kan laten en objectief kan bekijken. Ik vind mezelf nu een veel mooier mens, kan mijn leuke en minder leuke kanten veel beter accepteren. En durf ook veel beter te ontvangen. Complimenten, liefde, dat mensen dingen voor mij doen of aan mij geven.

En ik heb ook minder ‘last’ van mensen die (voor mijn gevoel) minder aardig of leuk tegen me doen. Eerder had ik vaak het gevoel dat het aan mij lag of dat ik mijn best moest doen om de situatie beter te maken. Nu laat ik het gewoon voor wat het is.

Voor mij werken de incheckoefeningen en de oefeningen om de energie weer naar mezelf te halen en de situatie van een afstandje te bekijken het best. En de dankbaarheidsoefening. Iedere ochtend bedenk ik of schrijf ik op waar ik dankbaar voor ben.


Waarom zou je andere mensen aanbevelen om met mij te werken?  
Sigrid geeft hele laagdrempelige, praktische oefeningen. Ik wilde al langere tijd aan mijn zelfliefde en zelfvertrouwen werken, maar had het gevoel dat dit heel ingewikkeld was. Nu merk ik dat je door kleine dingen hele grote stappen kunt maken.

Het leuke vind ik ook dat Sigrid veel deelt over haar persoonlijke, dagelijkse ervaringen. Daardoor heb ik het gevoel dat dit iets is waar iedereen op z’n tijd mee ‘worstelt’, en dat het ok is dat het gevoel soms terugkomt en er gewoon mag zijn.