JAARPROGRAMMA

ZELFLIEDE JAAR

Na deze training – boordevol ‘tegendraadse’ inzichten – ervaart 95% van de vrouwen meer zelfliefde, rust en geluk

Jij...

Je hebt een goede baan, maar ook hier ben je erg dienstbaar en geef je het maximale van jezelf. Jouw identiteit bestaat haast ongemerkt uit alles wat je bereikt hebt met jouw doortastendheid en doorzettingsvermogen.

Je straalt zelfvertrouwen uit aan de buitenkant. Je weet je onzekerheid goed te verbergen. Mensen verwachten niet van jou dat jij je zo onzeker, uit balans en minderwaardig kan voelen. Je laat tenslotte een vrolijke, positieve, enthousiaste vrouw zien die klaar staat als je haar nodig hebt, waar je mee kan lachen, gezellig wijntjes mee kan drinken en diepe gesprekken mee kan voeren. En als de gelegenheid het toelaat heerlijk mee kan dansen.

Je begrijpt het niet. Je hebt toch al behoorlijk aan jezelf gewerkt. Bij een therapeut geweest, een training gedaan, een jaarprogramma, een retraite. En toch houd je een bepaalde onzekerheid en ingewikkeldheid. Een gevoel van niet goed genoeg zijn. Je voelt je snel minderwaardig bij je partner, je collega en zelfs bij vriendinnen kan je je onzeker voelen. En hoe komt het toch dat je zo blijft hangen in dingen? Zoals het gedoe met je partner, je verleden dat je maar niet helemaal kan afsluiten, een ex waardoor je nu nog steeds niet echt gelukkig bent.

Nee zeggen en voor jezelf kiezen is moeilijk. Al zou niemand dit van je verwachten. Liever blijf je over-analyseren in je hoofd hoe het anders kan, waar de oplossing ligt of vertel je jezelf dat je niet goed genoeg bent. Liever wijs je jezelf af dan dat je een ander teleurstelt. 

Voor jezelf kiezen? Je zou niet eens weten waarvoor je dan zou moeten kiezen, want je weet niet wat je eigen behoeftes en verlangens zijn. Je weet eigenlijk helemaal niet zo goed wat jijzelf nodig hebt.

Vaak word je gespannen en met hoofdpijn wakker. Het altijd maar aan staan voelt zwaar. En je bent wel klaar met die al die twijfels. Over je werk, of je partner nog wel de juiste persoon voor je is, of je die vriendschap nog wel ziet zitten. 

Je verdient het

Je voelt de uitnodiging voor zelfliefde. Dat verdien je gewoon. Dat voel je ook, dat je steeds meer mag genieten van het leven. Blij mag zijn met jezelf. 

Maak je ook geen zorgen. Heel veel vrouwen hebben dit. Ook vrouwen waarvan jij denkt dat ze alles hebben. Dit is heel normaal, want dit komt van vroeger. Maar wees niet getreurd, want je kan dit afleren. Heb je ooit een kind gezien die zo negatief dacht? Nee dus … dat is aangeleerd. En in deze training ga je het afleren.

Heb jij je zelf wel eens gevraagd voor wie jij leeft? Voor jezelf of voor anderen? 

En als je nu vooral voor de ander leeft, ben je dan nu gelukkig? Of is het tijd voor jou? 

Zelfliefde is jouw natuurlijke staat van zijn, daarom doet zelf-afwijzing ook zo’n pijn. 

Jelly

"Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel en voel me krachtiger en geef makkelijker mijn grenzen aan."

Wat ik van Sigrid geleerd heb: mijn energie bij mijzelf houden en niet steeds aan een ander geven, lieve dingen tegen jezelf zeggen, slechte dagen/momenten mogen er ook zijn, wees dankbaar voor wat er is, neem bewust rustmomenten, je reacties worden vaak bepaald door hoe je je voelt, ben je moe of niet.

Verder dat je de ander ook met zijn gedoetjes mag laten en niet alles hoeft op te lossen.

Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel en voel me krachtiger en geef makkelijker mijn grenzen aan. Ik ben nu duidelijker naar mijn man toe en het maakt dat onze relatie weer wat lichter is geworden. Ik ben ook niet meer bang om mijn mening te zeggen en ook niet meer bang dat als de relatie het niet zou redden om alleen verder te gaan. Ook op mijn werk merk ik dat ik duidelijker voor mijn mening uit kom.

Hi, Ik ben Sigrid

Ik ben Zelfliefde Coach en Online Trainster en ik help bewuste, enthousiaste, positieve vrouwen bij het bouwen aan een liefdevolle relatie met zichzelf. Door Zelfliefde bouw je niet alleen aan een geweldige relatie met jezelf, maar ook aan een liefdevolle relatie met je (toekomstige) partner, vriendschappen, collega’s. 

Dit is mijn allergrootste missie. Vrouwen laten leven vanuit liefde voor zichzelf, laten leven vanuit zelfliefde. Zelfliefde is absoluut niet vanzelfsprekend voor mij geweest. Ik heb lange tijd alleen maar kunnen denken dat ik niet onzeker wilde zijn, ik voelde me niet goed genoeg en op mijn dieptepunt schaamde ik me zelfs voor mezelf. De buitenwereld moest mij bevestigen of ik goed genoeg was of niet. Deden ze dit niet in mijn beleving dan zat ik vol zelfafwijzing. In mijn relatie, mijn vriendschappen en mijn werk kwam deze onzekerheid terug. 

Achteraf moest ik hier door heen om te staan waar ik nu sta. Alsof ik heel veel vrouwen voor heb moeten gaan om ze nu te helpen met zelfliefde. Ik heb inmiddels acht jaar lang gewerkt en gesleuteld aan mezelf om te staan waar ik nu sta. 

Zelfliefde blijkt voor mij het missende puzzelstukje te zijn. Nu twee jaar geleden ontdekte ik Zelfliefde. Opeens duikelden de inzichten over elkaar heen en veranderde alles voor mij. De betekenis van zelfliefde en alles wat daar bij komt kijken geef ik nu met zoveel liefde door aan andere vrouwen. Wat is er mooier dan iedere dag met zelfliefde bezig te zijn. Ik kan niks leukers bedenken! 

Klinkt zelfliefde voor jou zweverig? Niks is minder waar, want ik sta nu met beide voeten op de grond in plaats van in die wirwar van ingewikkelde piekergedachten.

Mijn leven nu

Een gebrek aan zelfliefde is de nummer 1 reden waarom vrouwen niet kunnen genieten van mooie momenten en fantastische kansen laten schieten. Herkenbaar?

Wist je dat meer dan 50% van de Nederlandse vrouwen problemen heeft op het gebied van zelfliefde? Dat is natuurlijk een enorm aantal, maar ergens ook weer heel logisch. De generatie vrouwen tussen de 30-50 zijn opgevoed door een generatie vrouwen wiens rol het vooral was om in de keuken te staan en voor anderen te zorgen. Anderen kwamen eerst, dan jij. Met als gevolg dat we gewend zijn geraakt om onze eigen behoeftes minder belangrijk te maken dan die van anderen. En dat heeft weer als gevolg dat we onszelf steeds minder waard zijn gaan vinden. Maar de maat is vol. Overal zie ik vrouwen opstaan. Ze zijn klaar. Klaar met zichzelf wegcijferen en klaar voor meer zelfliefde en rust.

Stel je het eens voor

Hoe zou het voor je zijn als je zou leven vanuit liefde voor jezelf? Hoe zou je leven er dan uit zien? Wat is er dan anders? Stel je dat eens voor? Hoe is dat voor jou?

Laat mij je helpen om jou van alles wat nu nog zo ingewikkeld voelt af te helpen. Laat mij jou helpen ontdekken dat zelfliefde ook voor jou het missende puzzelstukje is. Stop met nog harder met zoeken buiten jezelf om een betere versie van jezelf te worden.

Ik wil jou graag leren hoe jij kan leven vanuit liefde voor jezelf. Je meenemen op deze prachtige zelfliefde reis, zodat jij er niet zeven jaar over hoeft te doen en te zoeken om gelukkig te zijn

Marieke

"Nu merk ik dat je door kleine dingen hele grote stappen kunt maken."

Sigrid geeft hele laagdrempelige, praktische oefeningen. Ik wilde al langere tijd aan mijn zelfliefde en zelfvertrouwen werken, maar had het gevoel dat dit heel ingewikkeld was. Nu merk ik dat je door kleine dingen hele grote stappen kunt maken.

Het leuke vind ik ook dat Sigrid veel deelt over haar persoonlijke, dagelijkse ervaringen. Daardoor heb ik het gevoel dat dit iets is waar iedereen op z’n tijd mee ‘worstelt’, en dat het ok is dat het gevoel soms terugkomt en er gewoon mag zijn.

Wil jij mijn hulp?

Leef vanuit liefde voor jezelf

Mijn Zelfliefde programma is speciaal voor jou. 

Leef jouw leven vanuit liefde voor jezelf! 

Tijdens dit jaar programma bouwen we aan een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met werken we automatisch aan alle relaties. Want jouw binnenwereld bepaalt jouw buitenwereld. In deze Zelfliefde Methode werken we aan verschillende aandachtsgebieden om daadwerkelijk verandering aan te brengen aan jou leven zodat jij aan het eind van de training meer zelfvertrouwen ervaart, het leven viert, geniet, en liefdevol met jezelf omgaat. 

Wat kun je verwachten van de online training?

Mijn doelen

Deze vrouwen gingen jou voor

Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de ‘simpele’ truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

Lisette

Wieteke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

Het programma

Bonus

Bonus 1
Ontdek jouw behoeftes & verlangens ​

​In deze bonusmodule ga je jouw intuïtie, jouw behoeftes en verlangens volgen.

​t.w.v. 125,-

Bonus 2
Creëer jouw lievelingsleven

In deze bonusmodule gaan we heel gericht aan de slag met jouw lievelingsleven. 

Hier valt alles samen. 

t.w.v. 125,- 

Bonus 3
Ontdek jouw intuïtie

In deze bonusmodule deel ik met jou hoe je je kan leven vanuit jouw intuïtie.  

Wat wil er door jou geleefd worden?

 t.w.v. 125,-

Bonus 4
Verbinden met jezelf

Hoe verbind je je nog meer met jezelf en jouw binnenwereld?

Als het goed is doe je dat al voordat deze bonus er is, maar in deze bonusmodule gaan we hier specifiek mee aan de slag.

t.w.v. 125,-

Bonus 5
Meditaties & Visualisaties

Uiteraard ontvang je verschillende diepe meditaties en visualisaties.

t.w.v. 247,-

Bonus 6
Verschillende gast-masterclasses

Verschillende inspirerende vrouwen worden uitgenodigd over Zelfliefde 

t.w.v. 1397,-

Bonus 7
De 28-daagse training ‘Zelfliefde in verbinding met jou’. Over zelfvertrouwen in contact met de ander t.w.v. 147,-

Bonus 8
Masterclasses 

Masterclasses en live Q&A’s.

 t.w.v. 497,- 

Hele programma

Kwartaal 1
Hier gaan we aan de slag met jou (ego) denken. Zonder dat je het door hebt zit je in heel veel verhalen. Zo kan het zijn dat je 100 keer dezelfde zorgen herhaalt in je hoofd, terwijl je gewoon op een stoel zit. 

In dit kwartaal leer je over zelfliefde, alles over jezelf, hoe het leven voor je werkt. 

Kwartaal 2
Hier gaan we aan de slag met het aangeven van grenzen, voor jezelf kiezen, omgaan met angst en drama. En zoveel meer. 

Kwartaal 3
Jij ‘denkt’ teveel. Dat gaan we hier anders doen. We gaan steeds meer naar het voelen. Wat wil ik nu eigenlijk. Wat voel ik dat ik nodig heb. Waar word ik blij van. Wat heb ik nodig. Hoe stuur ik bij op gelukkig zijn, innerlijke rust en zelfvertrouwen. En je leert hoe je steeds meer in je kracht kan gaan staan.

Kwartaal 4
Alleen maar nu. Mijn favoriet. Maar hiervoor moet je eerst volwassen worden en betere keuzes maken. ​

Hier gaan we aan de slag met leven in het moment. Genieten van wat er nu is. En leren zijn met wat van binnenuit geleefd wil worden. 

Nee, totaal niet zweverig. Juist niet! Beloofd. Juist veel meer met beide voeten op de grond komen te staan. 

Hoe kan jouw verandering er uit zien?

“Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel”

“Ik voel me veel tevredener, ontspannen en vrolijk”

“Ik geef veel minder van mezelf weg en kan dicht bij mezelf blijven”

“Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen”

“Ik hoef niet te scheiden, want mijn relatie is zoveel beter geworden”

“Ik geniet zoveel meer van mijn leven”

“Op alle vlakken is mijn leven zo verbetert”

“Ik geef nu veel beter mijn grenzen aan”

“Ik ervaar meer gelijkwaardigheid in mijn vriendschappen en werk”

“Ik kan nu vooruit kijken in plaats van dat ik nog steeds mijn ex of het verleden op de schuld geef”

“Ik ben een veel leukere partner naar mijn vriend toe”

Dit is een programma voor jou als...

Het liefst help ik iedereen. Maar dat kan helaas niet. 

En als ik heel eerlijk ben wil ik er ook niet voor iedereen zijn. Ik weet inmiddels dat dit programma heel goed werkt voor  bewuste, enthousiaste, positief ingestelde vrouwen die al actief bezig zijn met groei en persoonlijke ontwikkeling. Ze missen alleen nu nog dat ene puzzelstukje. Het is voor de vrouw die haar lievelingsleven wil leven en daar ook echt klaar voor is. Die het werk wil doen. Die ruimte heeft in zichzelf om te willen veranderen. 

Wil je niet al te veel moeite doen, vasthouden aan het oude, geen ruimte vrij maken voor jezelf dan is het programma niet geschikt voor jou. We gaan namelijk voor echte verandering en een totaal nieuwe kijk op jouw leven. 

Ik kan me zo goed voorstellen dat je twijfelt of dit programma echt iets voor jouw is. Ik wil jou en andere geweldige vrouwen heel graag helpen. Natuurlijk omdat ik weet dat het zo anders kan. 

Als je wil weten of dit programma echt iets voor jou is neem dan contact met me op. Dan zoeken we samen uit of dit programma iets is voor jou. Ik zal mijn eerlijke mening geven of dit het geval is. 

Overtuigt dat het jou gaat helpen?

Zelfliefdejaar

6 maanden

697,-

Bedragen zijn inclusief btw

‘Leven vanuit liefde voor jezelf’

Zelfliefdejaar

1 jaar

1297,-

Bedragen zijn inclusief btw

‘Leven vanuit liefde voor jezelf’

Niet goed = geld terug

30 DAGEN GARANTIE

De Zelfliefde Training is al door vele deelneemsters effectief gebleken.

Ik kan dus met zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

Ik bied 100% niet goed, geld terug!

Als je na 30 dagen niet tevreden bent en je hebt aangetoond via dagelijkse e-mail dat je de opdrachten hebt gemaakt, dan krijg je je geld terug, zonder dat je daar een reden voor op hoeft te geven.