JAARPROGRAMMA MIJN ZELFLIEFDE JAAR 2023

CREËER EEN LIEFDEVOLLE RELATIE MET JEZELF

Voor meer geluk, (zelf)liefde, vertrouwen en rust in contact met de ander.

Aan het eind van dit jaarprogramma – boordevol ‘tegendraadse’ inzichten – ervaart 95% van de vrouwen meer zelfliefde, rust en geluk.

 

Je hebt geen idee hoe ik door jou ben gegroeid.

Daar ben ik echt trots op, want ik heb dat nooit eerder zo gedaan.

Van de 20 dingen waar ik tegenaan liep, zijn er nog maar 2 over.

Jij...

95% verlengt het jaarprogramma al drie jaar op rij.

Ik heb je alweer aangeraden bij 3 mensen.

De opdrachten zijn zo krachtig en leuk, dat ik weer mee doe.

Je hebt een goede baan, maar ook hier ben je erg dienstbaar en geef je het maximale van jezelf. Jouw identiteit bestaat haast ongemerkt uit alles wat je bereikt hebt met jouw doortastendheid en doorzettingsvermogen.

Je straalt zelfvertrouwen uit aan de buitenkant. Je weet je onzekerheid goed te verbergen. Mensen verwachten niet van jou dat jij je zo onzeker, uit balans en minderwaardig kan voelen. Je laat tenslotte een vrolijke, positieve, enthousiaste vrouw zien die klaar staat als je haar nodig hebt, waar je mee kan lachen, gezellig wijntjes mee kan drinken en diepe gesprekken mee kan voeren. En als de gelegenheid het toelaat heerlijk mee kan dansen.

Je begrijpt het niet. Je hebt toch al behoorlijk aan jezelf gewerkt. Bij een therapeut geweest, een training gedaan, een jaarprogramma, een retraite. En toch houd je een bepaalde onzekerheid en ingewikkeldheid. Een gevoel van niet goed genoeg zijn. Je voelt je snel minderwaardig bij je partner, je collega en zelfs bij vriendinnen kan je je onzeker voelen. En hoe komt het toch dat je zo blijft hangen in dingen? Zoals het gedoe met je partner, je verleden dat je maar niet helemaal kan afsluiten, een ex waardoor je nu nog steeds niet echt gelukkig bent.

Nee zeggen en voor jezelf kiezen is moeilijk. Al zou niemand dit van je verwachten. Liever blijf je over-analyseren in je hoofd hoe het anders kan, waar de oplossing ligt of vertel je jezelf dat je niet goed genoeg bent. Liever wijs je jezelf af dan dat je een ander teleurstelt. 

Voor jezelf kiezen? Je zou niet eens weten waarvoor je dan zou moeten kiezen, want je weet niet wat je eigen behoeftes en verlangens zijn. Je weet eigenlijk helemaal niet zo goed wat jijzelf nodig hebt.

Vaak word je gespannen en met hoofdpijn wakker. Het altijd maar aan staan voelt zwaar. En je bent wel klaar met die al die twijfels. Over je werk, of je partner nog wel de juiste persoon voor je is, of je die vriendschap nog wel ziet zitten. 

Ik kon meer bij mezelf blijven. Is het toevallig dat ik een blij jongetje in huis heb deze dagen?

k kan nu dichtbij mezelf blijven in mijn nieuwe relatie.

Ik voelde de liefde en energie weer licht en fijn door mij stromen.

Je verdient het

Je voelt de uitnodiging voor zelfliefde. Dat verdien je gewoon. Dat voel je ook, dat je steeds meer mag genieten van het leven. Blij mag zijn met jezelf. 

Maak je ook geen zorgen. Heel veel vrouwen hebben dit. Ook vrouwen waarvan jij denkt dat ze alles hebben. Dit is heel normaal, want dit komt van vroeger. Maar wees niet getreurd, want je kan dit afleren. Heb je ooit een kind gezien die zo negatief dacht? Nee dus … dat is aangeleerd. En in deze training ga je het afleren.

Heb jij je zelf wel eens gevraagd voor wie jij leeft? Voor jezelf of voor anderen? 

En als je nu vooral voor de ander leeft, ben je dan nu gelukkig? Of is het tijd voor jou? 

Zelfliefde is jouw natuurlijke staat van zijn, daarom doet zelf-afwijzing ook zo’n pijn. 

Jelly

"Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel en voel me krachtiger en geef makkelijker mijn grenzen aan."

Wat ik van Sigrid geleerd heb: mijn energie bij mijzelf houden en niet steeds aan een ander geven, lieve dingen tegen jezelf zeggen, slechte dagen/momenten mogen er ook zijn, wees dankbaar voor wat er is, neem bewust rustmomenten, je reacties worden vaak bepaald door hoe je je voelt, ben je moe of niet.

Verder dat je de ander ook met zijn gedoetjes mag laten en niet alles hoeft op te lossen.

Hierdoor zit ik veel beter in mijn vel en voel me krachtiger en geef makkelijker mijn grenzen aan. Ik ben nu duidelijker naar mijn man toe en het maakt dat onze relatie weer wat lichter is geworden. Ik ben ook niet meer bang om mijn mening te zeggen en ook niet meer bang dat als de relatie het niet zou redden om alleen verder te gaan. Ook op mijn werk merk ik dat ik duidelijker voor mijn mening uit kom.

Hi, Ik ben Sigrid

Ik ben Zelfliefde Coach en Online Trainster en ik help bewuste, enthousiaste, positieve vrouwen bij het bouwen aan een liefdevolle relatie met zichzelf. Door Zelfliefde bouw je niet alleen aan een geweldige relatie met jezelf, maar ook aan een liefdevolle relatie met je (toekomstige) partner, vriendschappen, collega’s. 

Dit is mijn allergrootste missie. Vrouwen laten leven vanuit liefde voor zichzelf, laten leven vanuit zelfliefde. Zelfliefde is absoluut niet vanzelfsprekend voor mij geweest. Ik heb lange tijd alleen maar kunnen denken dat ik niet onzeker wilde zijn, ik voelde me niet goed genoeg en op mijn dieptepunt schaamde ik me zelfs voor mezelf. De buitenwereld moest mij bevestigen of ik goed genoeg was of niet. Deden ze dit niet in mijn beleving dan zat ik vol zelfafwijzing. In mijn relatie, mijn vriendschappen en mijn werk kwam deze onzekerheid terug. 

Achteraf moest ik hier door heen om te staan waar ik nu sta. Alsof ik heel veel vrouwen voor heb moeten gaan om ze nu te helpen met zelfliefde. Ik heb inmiddels acht jaar lang gewerkt en gesleuteld aan mezelf om te staan waar ik nu sta. 

Zelfliefde blijkt voor mij het missende puzzelstukje te zijn. Nu twee jaar geleden ontdekte ik Zelfliefde. Opeens duikelden de inzichten over elkaar heen en veranderde alles voor mij. De betekenis van zelfliefde en alles wat daar bij komt kijken geef ik nu met zoveel liefde door aan andere vrouwen. Wat is er mooier dan iedere dag met zelfliefde bezig te zijn. Ik kan niks leukers bedenken! 

Klinkt zelfliefde voor jou zweverig? Niks is minder waar, want ik sta nu met beide voeten op de grond in plaats van in die wirwar van ingewikkelde piekergedachten.

Ik ben er trots op dat ik weer zelf durf te beslissen en vanuit mezelf mag bedenken wat ik wil.

Voor het eerst in mijn leven stel ik mezelf voorop. En dat voelt voor het eerst zo goed!

Vooral de combi van de opdrachten en de persoonlijke e-mails heeft zoveel meerwaarde.

Mijn leven nu

Een gebrek aan zelfliefde is de nummer 1 reden waarom vrouwen niet kunnen genieten van mooie momenten en fantastische kansen laten schieten. Herkenbaar?

Wist je dat meer dan 50% van de Nederlandse vrouwen problemen heeft op het gebied van zelfliefde? Dat is natuurlijk een enorm aantal, maar ergens ook weer heel logisch. De generatie vrouwen tussen de 30-50 zijn opgevoed door een generatie vrouwen wiens rol het vooral was om in de keuken te staan en voor anderen te zorgen. Anderen kwamen eerst, dan jij. Met als gevolg dat we gewend zijn geraakt om onze eigen behoeftes minder belangrijk te maken dan die van anderen. En dat heeft weer als gevolg dat we onszelf steeds minder waard zijn gaan vinden. Maar de maat is vol. Overal zie ik vrouwen opstaan. Ze zijn klaar. Klaar met zichzelf wegcijferen en klaar voor meer zelfliefde en rust.

Stel je het eens voor

Hoe zou het voor je zijn als je zou leven vanuit liefde voor jezelf? Hoe zou je leven er dan uit zien? Wat is er dan anders? Stel je dat eens voor? Hoe is dat voor jou?

Laat mij je helpen om jou van alles wat nu nog zo ingewikkeld voelt af te helpen. Laat mij jou helpen ontdekken dat zelfliefde ook voor jou het missende puzzelstukje is. Stop met nog harder met zoeken buiten jezelf om een betere versie van jezelf te worden.

Ik wil jou graag leren hoe jij kan leven vanuit liefde voor jezelf. Je meenemen op deze prachtige zelfliefde reis, zodat jij er niet zeven jaar over hoeft te doen en te zoeken om gelukkig te zijn

Marieke

"Nu merk ik dat je door kleine dingen hele grote stappen kunt maken."

Sigrid geeft hele laagdrempelige, praktische oefeningen. Ik wilde al langere tijd aan mijn zelfliefde en zelfvertrouwen werken, maar had het gevoel dat dit heel ingewikkeld was. Nu merk ik dat je door kleine dingen hele grote stappen kunt maken.

Het leuke vind ik ook dat Sigrid veel deelt over haar persoonlijke, dagelijkse ervaringen. Daardoor heb ik het gevoel dat dit iets is waar iedereen op z’n tijd mee ‘worstelt’, en dat het ok is dat het gevoel soms terugkomt en er gewoon mag zijn.

Wat maakt dit programma uniek

  • Alles zit al in jou. Jouw geluk hangt niet langer af van externe omstandigheden.

 

  • Jij gaat aan het roer staan van jouw leven. Jij bent de verandering!

 

  • Het meest volledige programma over zelfliefde. Niet alleen zelfzorg en van jezelf houden. Een totale ommekeer in alles. Een inner-reset. Het verleden loslaten. Helemaal jezelf zijn in het hier en nu. Zelfliefde als levensstijl. Jouw mooiste leven leven.

 

  • Een community, gastspreeksters, live-sessies, iedere dag onderdompelen in zelfliefde, een leeromgeving, meditaties, visualisaties, een werkboek, een kaartendeck. 

 

Wil jij mijn hulp?

Leef vanuit liefde voor jezelf

Mijn Zelfliefde programma is speciaal voor jou. 

Leef jouw leven vanuit liefde voor jezelf! 

Tijdens dit jaar programma bouwen we aan een liefdevolle relatie met jezelf en daarmee met werken we automatisch aan alle relaties. Want jouw binnenwereld bepaalt jouw buitenwereld. In deze Zelfliefde Methode werken we aan verschillende aandachtsgebieden om daadwerkelijk verandering aan te brengen aan jou leven zodat jij aan het eind van de training meer zelfvertrouwen ervaart, het leven viert, geniet, en liefdevol met jezelf omgaat. 

Wat kun je verwachten van de online training?

Mijn doelen

Deze vrouwen gingen jou voor

Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de ‘simpele’ truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

Lisette

Wieteke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

Als je nu 'JA' zegt, krijg je:

De 12 modules voor een liefdevolle relatie met jezelf

Module 1 | de basisprincipes
Wat je MOET weten als je een makkelijk en gelukkig leven wil door zelfliefde.

Hier leggen we dé basis voor een liefdevolle relatie met jezelf. 

Module 2 | Exit (oude) pijn
Hier ga je oude pijn loslaten. En jouw  bulsh*t overtuigingen achter je laten.

Inclusief prachtige oefeningen en releases om los te laten en alles er te laten zijn.

Module 3 | Liefdevol omgaan met jezelf
Zelfliefde baden, zachte zelfliefde, liefdevol omgaan met jezelf, goed voor jezelf zorgen.

Inclusief heerlijke zelfliefde meditaties, releases voor inner-resets.

Module 4 | Wat je lichaam je vertelt
Thuiskomen in je lichaam. Liefdevol omgaan met je lijf. Gronding, kracht en ontspanning vinden in je lichaam. Je lichaam weet: luisteren naar haar signalen. 

Module 5 | Rust in je hoofd
In deze module leer je over positief denken, gedachten kiezen en onderzoeken die rust geven, innerlijke rust opzoeken in jezelf en thuiskomen in jezelf

 

Module 6 | Zelfvertrouwen van binnenuit
Vertrouwen in jezelf, in contact met de ander, in jezelf mogen zijn. Verbinden met je innerlijke kracht.

 

Module 7 | Gelukkig zijn in het hier en nu
Je leert hier gelukkig zijn in het hier en nu. Wat is er wel. Wat voel je nu. Wat wil je nu. Waar ben je nu dankbaar voor.

Module 8 | Ik kies voor mezelf
Hier ga je aan de slag met voor jezelf kiezen zonder schuldgevoel. Je grenzen aangeven in vertrouwen. Tijd nemen voor jezelf.

Module 9 | Trouw zijn aan jezelf
Luisteren naar jezelf en hier naar handelen. Trouw zijn aan jezelf in contact met de ander. Jouw eigen behoeftes en verlangens ontdekken. Jezelf mogen zijn.

Module 10 |  Ontspannen en tevreden leven
Achterover leunen. Rust en actie in balans. Vanuit ontspanning hetzelfde doen. Ontspanning in je lijf. Inclusief ontspannings-meditaties.

Module 11 | Leven vanuit je hart
Volg je hart. Voelen waar jij blij van wordt. Jouw leven leven. Leven van binnenuit. Nog meer thuiskomen in jezelf.

Inclusief prachtige hart-meditaties. 

Module 12 | Jouw lievelingsleven
Ontdek waar je blij van wordt. Neem afscheid van het oude. Stap in de nieuwe jij. Wees vrij om jezelf te zijn.

 

4 x Waarom nu meedoen

Je krijgt toegang tot de Community Week 
Je krijgt toegang tot de Facebook community met Like Minded People die je kunnen helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden, inspireren en waarmee je elke week je successen kunt vieren

In de week van 6 maart gaan we samen met een knal van start gaan we direct aan de slag met jouw intentie (doel) voor jouw zelfliefde jaar, laat je los, denk je na over wie je wil zijn als je heel veel van jezelf houdt en ga je jouw persoonlijke visionboard maken.

Je krijgt bonussen erbij
Je ontvangt verschillende bonussen. Verschillende gastspreeksters vullen het jaarprogramma aan met hun visie op zelfliefde. Zo wordt er gezorgd voor een maximale groei in zelfliefde!

Je krijgt mijn persoonlijke begeleiding
Ieder kwartaal een live-sessie met mij en de rest van de groep. 

En de mogelijkheid om mij te mailen met vragen eenmaal per maand.

LifeTime toegang tot de Mijn Zelfliefde Jaar Community
Je krijgt toegang tot de Facebook community met Like Minded People die je kunnen helpen, motiveren, steunen, vragen beantwoorden, inspireren en waarmee je elke week je successen kunt vieren.

Hoe kan jouw verandering er uit zien?

“Ik zit zoveel lekkerder in mijn vel”

“Ik voel me veel tevredener, ontspannen en vrolijk”

“Ik geef veel minder van mezelf weg en kan dicht bij mezelf blijven”

“Ik heb zoveel meer zelfvertrouwen”

“Ik hoef niet te scheiden, want mijn relatie is zoveel beter geworden”

“Ik geniet zoveel meer van mijn leven”

“Op alle vlakken is mijn leven zo verbetert”

“Ik geef nu veel beter mijn grenzen aan”

“Ik ervaar meer gelijkwaardigheid in mijn vriendschappen en werk”

“Ik kan nu vooruit kijken in plaats van dat ik nog steeds mijn ex of het verleden op de schuld geef”

“Ik ben een veel leukere partner naar mijn vriend toe”

Dit is een programma voor jou als...

Het liefst help ik iedereen. Maar dat kan helaas niet. 

En als ik heel eerlijk ben wil ik er ook niet voor iedereen zijn. Ik weet inmiddels dat dit programma heel goed werkt voor  bewuste, enthousiaste, positief ingestelde vrouwen die al actief bezig zijn met groei en persoonlijke ontwikkeling. Ze missen alleen nu nog dat ene puzzelstukje. Het is voor de vrouw die haar lievelingsleven wil leven en daar ook echt klaar voor is. Die het werk wil doen. Die ruimte heeft in zichzelf om te willen veranderen. 

Wil je niet al te veel moeite doen, vasthouden aan het oude, geen ruimte vrij maken voor jezelf dan is het programma niet geschikt voor jou. We gaan namelijk voor echte verandering en een totaal nieuwe kijk op jouw leven. 

Ik kan me zo goed voorstellen dat je twijfelt of dit programma echt iets voor jouw is. Ik wil jou en andere geweldige vrouwen heel graag helpen. Natuurlijk omdat ik weet dat het zo anders kan. 

Als je wil weten of dit programma echt iets voor jou is neem dan contact met me op. Dan zoeken we samen uit of dit programma iets is voor jou. Ik zal mijn eerlijke mening geven of dit het geval is. 

Overtuigt dat het jou gaat helpen?

Zelfliefdejaar

1 jaar

1497,-

Bedragen zijn inclusief btw

‘Leven vanuit liefde voor jezelf’

Niet goed = geld terug

30 DAGEN GARANTIE

De Zelfliefde Training is al door vele deelneemsters effectief gebleken.

Ik kan dus met zekerheid zeggen dat dit programma je nieuwe inzichten gaat geven.

Is het programma onverhoopt niet wat je wilde?

Ik bied 100% niet goed, geld terug!

Als je na 30 dagen niet tevreden bent en je hebt aangetoond via dagelijkse e-mail dat je de opdrachten hebt gemaakt, dan krijg je je geld terug, zonder dat je daar een reden voor op hoeft te geven.