Online training

Mijn Zelfliefde Reis Start hier

'Dat jij onzeker bent, Sigrid, dat zie je echt niet aan jou."

Voor mij zit een leuke vrouw, die het goed voor elkaar heeft. Je bent spontaan, enthousiast, vrolijk, een levensgenieter en een prettige uitstraling. Mensen zijn graag met jou. Je hebt een goede baan, leuke vrienden, een lieve vriend. Je staat middenin het leven. Dus heel eerlijk, ze kijken vast raar op als ze je horen zeggen dat jij je minderwaardig kan voelen en het lastig vindt om voor jezelf op te komen.’

Aldus een Imago Coach waar ik nu zes jaar geleden tegenover zat.

Nee, aan de buitenkant zag je het niet. Maar geloof me, ik wist natuurlijk wel beter.

Ik heb heel veel aan zelfontwikkeling en groei gedaan. Maar pas toen ik Zelfliefde ontdekte begon ik blij met mezelf te zijn, te genieten van mezelf en het leven. Het bleek het missende puzzelstukje te zijn. Hierdoor leerde ik ontspannen en vond de verbinding met mezelf terug in plaats van met de buitenwereld.

Nu ben ik Zelfliefde Expert door opleiding, training, en mijn eigen groei en heb de Tiendaagse Inspiratie Boost ontwikkeld om de eerste belangrijke! stappen in zelfliefde te maken.

Mijn leven nu

Jij bent die zorgzame enthousiaste vrouw die anderen goed aanvoelt. Je staat vooral voor anderen klaar en vergeet jezelf hierbij. Ook stel je anderen niet graag teleur dus ook als ze je bij elkaar kunnen vegen en van de grond kunnen afpulken dan zal jij naar die ene afspraak gaan en sleep je je weer naar kantoor.

Je zou zo graag die gebalanceerde vrouw willen zijn in relaties, maar helaas lukt dat nog niet zo goed. Je kan geërgerd, boos of prikkend (soms zelfs hysterisch ;-)) reageren naar je partner omdat je nog niet weet hoe je op een juiste manier je eigen grenzen en behoeftes kan aangeven.

Je herkent een gevoel van onzekerheid, waardoor je je te vaak niet goed genoeg en minderwaardig voelt in je relatie, op je werk of in contact met vriendinnen.

Je kan je niet gezien, niet gewaardeerd, genegeerd voelen door je partner of collega. Maar als je heel eerlijk bent zie jij jezelf niet staan, negeer je je eigen verlangens en behoeftes en waardeer je jezelf niet voldoende.

Je hebt zo’n kakel in je hoofd die jou net iets te vaak vertelt dat je het niet goed doet, niet goed genoeg bent.

Jij hebt moeite met tijd voor jezelf vrij maken. Je ervaart geen of weinig ruimte voor jezelf. Die heerlijke wandelingen of bijkletsen met een vriendin schieten er vaak bij in en je vind je zelf niet belangrijk genoeg om hier voor te kiezen.Jij plaatst het geluk van een ander voor jou eigen geluk.

Je vindt het moeilijk om je grenzen aan te geven. Je houdt van balans en een goede sfeer. Je bent zo gericht op jouw omgeving dat je weinig energie overhoudt voor jezelf. Je geeft vooral je energie aan de mensen om je heen. Hierdoor voel je je vaak moe, snel geïrriteerd.

Je merkt dat je je eigen verlangens en behoeftes negeert. Sterker, je weet niet vaak niet eens wat die zijn.

En on top of it all…moet alles natuurlijk wel perfect gaan in je leven. Alles moet perfect opgeruimd en op orde zijn, jij mag geen fouten maken, jij bent Wonder Woman.. Althans die zou je willen zijn. Maar helaas mislukt dit vaak genoeg en heb je weer alle reden om jezelf af te wijzen.

Herken jij je In deze vrouw?

In de training leer je hoe je met kleine veranderingen en inzichten meer zelfliefde toepast in je dagelijks leven, zodat je meer zelfvertrouwen gaat ontwikkelen en ervaren. 

Je leert ook hoe je niet al je energie weggeeft zodat je meer energie voor jezelf overhoudt. 

Plus je ontvangt als bonus mijn nummer 1 Zelfliefde Tool + een korte zelfliefde meditatie hoe je deze zelfliefde tool kunt toepassen.

Praktische informatie:
– Je ontvangt iedere ochtend een e-mail met een inzicht en een opdracht

– Je houdt onbeperkt toegang

– De investering is 49,- euro (inclusief BTW).

– Je start morgenochtend al

Anderen gingen jou voor

-Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de ‘simpele’ truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

-Lisette

-Wieteke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

Stel je eens voor

Ik wil mij aanmelden

Hi, wat leuk dat je er bent

Hi, ik ben Sigrid. Samenwonend met mijn vriend Joop, hondje Lizzy en bonus-moeder van Vivienne van 11 jaar. 

Ik ben geboren in Drenthe, Meppel, getogen in een klein dorp totdat mijn ouders gingen scheiden. Dit was het moment waar het eerste zaadje was gelegd voor de eerste onzekerheid.

Aan de buiten ben ik altijd een enthousiaste vrolijke meid en vrouw geweest. Van binnen voelde ik mij onzeker. 

Vanuit Drenthe heb ik op mijn achttiende een tussenstop gemaakt van een aantal jaar in Amersfoort om vervolgens 15 jaar in Amsterdam te wonen. Ik hield van dansen, festivals, uitjes met vrienden. 

Pas zeven jaar geleden ging mijn relatie uit en was het tijd voor meer zelfvertrouwen. Daar begon mijn zoektocht. Nu twee jaar geleden ontdekte ik zelfliefde. Sindsdien leef, groei, ontwikkel ik mij in zelfliefde.