Zelfliefde in verbinding met jou

Ben jij klaar met die onzekerheid, minderwaardigheid & ingewikkeldheid in contact met anderen?

Herken je dit?

Je hebt al zoveel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en toch kan je deze patronen niet doorbreken.

Deze vrouwen gingen jou voor

Marieke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Omdat zelfliefde werkt! Ieder mens heeft dit nodig! Je word een zoveel leuker persoon en je leven word zoveel mooier! En omdat sigrid ontzettend fijn is om mee te werken. Ze is enthousiast en er is niks zweverigs aan. Ze is heel spontaan en haar trainingen zijn heel boeiend en leuk om te volgen. Elke dag krijg je een opdracht in je mail. Het zijn geen opdrachten die veel tijd kosten. Je maakt de opdracht individueel of in groepsverband op Facebook. Net wat je wilt. En sigrid reageert altijd héél snel op je vragen. Ze heeft mij door hele donkere dagen heen geholpen. Ze heeft mijn leven veranderd. En dat gun ik iedereen! Het is het geld méér dan waard. De beste investering is de investering in jezelf! 

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Vanwege de herkenning! Het missende puzzelstukje en eigenlijk de ‘simpele’ truc van zelfliefde. Ik heb al best veel gedaan aan zelfontwikkeling, maar dat vond ik vaak maar irritant of zweverig, wat maakte dat ik er al gauw geen vertrouwen meer in had. Maar de opdrachten van jou zijn helder, praktisch, snel én ook leuk! Ik kijk er iedere dag weer naar uit. En eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk, het is veelal logisch voor mijn gevoel.Ik ga er lekker meer door en ben super blij met jouw ondersteuning, dank je wel voor al je mooie inzichten!

Lisette

Wieteke

Waarom zou je anderen aanbevelen om met mij te werken?
Ik beveel jou bij iedereen aan! Jouw manier is puur, ontwapenend, eerlijk en wat ik het leukste vind, is dat jij ook nog steeds leert en mij daarin meeneemt! 

Mijn leven nu

Op je werk en tegenover je vriendinnen kan je die onzekerheid nog wel verbergen. Maar van binnen twijfel je en ben je bang dat je door de mand valt en toch niet leuk genoeg bent. Als je thuis komt dan kan je het niet meer verbergen dat je moe bent en totaal niet lekker in je vel zit. Of je ploft eenzaam op de bank of je partner en/of kinderen moeten het bekopen.
Relaties zijn niet makkelijk als je onzeker bent. Alles wordt namelijk gespiegeld in relaties. Als jij niet lekker in je vel zit dan zie je dit terug in contact met de ander. Zo werkt het andersom ook natuurlijk. Als je wel lekker in je vel zit, dan zie je dat wederom terug in jouw relaties.

Hoe zou het voor je zijn als je wel een fijne relatie aan kan gaan?
Als je je vol vertrouwen voelt in contact met de ander? Minder drama ervaar en meer plezier?

Niet langer andermans leven leeft, maar jouw leven gaat leven.
En tegelijkertijd toch een fijne liefdevolle relatie met de ander kan hebben.

Klinkt dit als muziek in je oren?

Ik heb een waardevolle 4-weekse training voor jou:

“Zelfliefde in verbinding met jou”

Wat leer je in deze 4-weekse training

Wat je krijgt

Je krijgt:

– 4 weken lang iedere ochtend een waardevol zelfliefde inzicht waardoor je de verbinding maakt met jezelf 

– 4 weken lang een opdracht

– Afwisselend een oefening, connectie met jezelf, video

– Een volledig nieuwe kijk op jezelf, zelfliefde en op in contact zijn met de ander

– Als bonus krijg je je investering van deze training als korting op Mijn Zelfliefde Jaar

Voor de investering van nu nog 97,- in plaats van 147 euro.